‘Një javë vuajtje’, zbulohet çfarë i ka ndodhur Shqipe Hysenajt

0
30

Përgjatë ditëve të fundit, Shqipe Hysenaj nuk ka qenë aktive në rrjete sociale dhe kjo ka shqetësuar ndjekësit e saj, të cilët i kanë shkruar vazhdimisht.

Ditën e sotme ajo ka treguar se ka pasur probleme me dhëmballën e syrit, e cila i rrezikonte shëndetin.

“Ju falënderoj të gjithëve që më keni pyetur se përse nuk kam qenë aktive në rrjete sociale. Pas 1 jave vuajtje, ku në këtë grafi mund të shihet 1 dhëmballë syri, e thjeshtë dhe e shtrembër, por që kjo gjë e vogël rrezikonte shëndetin tim duke lënë pasoja të mëdha”, ka treguar Shqipja.