HomeLajme“Nuk e kemi traditë, granimi nuk del”, burri nga Kosova tregon arsyen

“Nuk e kemi traditë, granimi nuk del”, burri nga Kosova tregon arsyen

Pemët që kanë fituar ngjyrë të artë me ardhjen e vjeshtës kanë krijuar pamje të bukura edhe në fshatin Kosavë të Dragashit.

Por, për ta parë çdo vit këtë pamje e për t’u kujdesur për natyrën, banorët thonë se nuk i prenë drunjtë për t’u ngrohur, madje edhe atëherë kur mbi fshatin e tyre arrin i ftohti i madh. Kosava, sipas banorëve është njëri ndër fshatrat më të vjetra në trevën e Opojës.

Gazetare: Syzana Hajradini

Në këtë fshat ishte e pamundur ta takosh ndonjë grua që të bisedosh me të.

Lidhur me këtë, foli një nga banorët dhe mund ta dëgjoni në videon më poshtë.

Must Read

spot_img