HomeLajmeNuk i dhanë hakun e punës I riu i bën të pabërën...

Nuk i dhanë hakun e punës I riu i bën të pabërën pronarëve: Merr eskavatorin dhe ua bën për në plehra makinat e mëdha

Një djalë i ri turk i cili punonte si operator ekskavatori në një minierë qymyri, ka reaguar keq kur u informua se paga e tij po shtyhet disa ditë.

I zem ëruar, ai shkat rroi me ekskavator kabinat e pesë kamionëve të parkuar në vend. Anulohet seanca për rastin e v r asjes së Ivanovicit . Një kamera e telefonit celular regjistroi zem ërimin e punonjësit, i cili u qetësua dhe ndaloi punën e tij shkatërruese, pas ndërhyrjes së kolegëve të tij.

Videoja, e cila transmetohet në rrjetet sociale turke , është bërë virale, me shumë përdorues që justifikojnë reagimin e punonjësit të papaguar, dhe të tjerët jo.

Must Read

spot_img