Nx*hen raportet mes dy artistëve Këngëtari Kosovar: Kur unë i këndoja UÇK-së, Adelina Ismaili ndërronte dashn*rët!

0
147

Kënga “Marshi i UÇK’së ditëve të fundit ka bërë që këngëtarët Arif Vladi dhe Adelina Ismaili të drejtojnë ak*za ndaj njëti-tjetrit.

Ishte fillimisht këngëtarja Ismaili e cila tha se Vladi ishte paguar për të realizuar një këngë të tillë.

Por Vladi ka paralajmëruar p*di kundër këngëtares për shpifje. Në një bisedë me RTK’, Vladi ka thënë se Adelina Ismaili ka humbur famën dhe po mundohet ta rikthej atë përmes fyerjeve ndaj kolegëve.

Ai shtoi gjithashtu se kur ai i këndonte UCK-së, Adelina ndërronte dashno*ët. Këto deklarata duket se kanë nxe*hur raportet mes dy artistëve.