O Zot sa dhimbje e madhe Babai i cili ishte hoxhë i merr shpirtin tre fëmijëve të tij

0
179

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Turqi.

Një imam i m ori je ten tre fëmijëve e tij tëpër m arrë ha k ndaj gruas e cila kishte kërkuar divorcin.

Bëhet fjalë për imamin Emre Goktas (36 vjeç) që jetonte në lagjen Uluaaç në rrethin Of të Trabzonit filloi të ketë një ko nflikt të dhu nshëm me gruan e tij e cila prej 12 vitesh kërkonte divorcin.

T rupat e tre fëmijëve të moshës 5, 8 dhe 11 vjec u gjeten nga po li ci a në shtëpinë e tyre në fshatin Ulugastas.

Sipas mediave turke imami ishte njoftuar të martën në mëngjes se duhet të largohej nga familja, pasi kishte ushtruar dh un ë mbi gruan e tij.

Pas ca kohësh, Emre Göktaş i çoi vajzat e tij Yaren Göktaş, Hiranur Göktaş dhe Elif Göktaş në një vend të br aktisur pranë një përroi, 1 kilometër larg shtëpisë së saj, dhe i vaau me një ar më, një nga një.