Plas sherri në Parlamentin Grek!: Deputetja Greke u drejtohet në Parlament! Babai im ishte luftetarë i Shqipërisë!

0
539

Shqipëria ka zënë sërish vend në d ebatet mes deputetëve grekë në seancën e parlamentare të një dite më parë në Athinë.

Këtë herë jo për mar rëveshjet mes dy vendeve si pakti për detin dhe ligji i l uftës, por pas një p ërplasje brenda deputetëve të partive rivale.

Ka qenë deputetja Theodora Megaloikonomou e cila ka d ebatuar a shpër me një kolegun e saj të Partisë së Qendrës pasi ajo vendosi të mbështeste partinë e kryeministrit Alexis Tsipras dhe të largohej nga radhët e partisë së saj.

Gjatë fjalës në Parlament, deputetja Megaloikonomou është shprehur se me këtë lëvizje nuk synon që të marrë poste drejtuese.

Madje ka thënë se babai i saj ka l uftuar në Shqipëri dhe ajo nuk ka përfituar asgjë, ndryshe nga deputetët e tjerë të cilët sipas saj e kanë kthyer në perandori politikën greke.

“Unë u largova nga partia jo sepse kërkoja karrige. Levendis (anëtar i Parlamentit grek) bëri deputet djalin e tij dhe më pas nënkryetar të Kuvendit. I thashë të mos e bënte. Të gjitha këto i bëri në vetëm dy vjet. Po në 10 vjet çfarë do të bënte? Perandori? Unë nuk kam kërkuar karrige.

Babai im ka l uftuar në Shqipëri dhe në El Alamein (qytet në Egjipt). Dhe kur v diq kërkuan që të kthenim pas Iejen për ki0skën që nuk e kishim marrë kurrë”, u shpreh Megaloikonomou deputetja duke lëshuar akvuza ndaj partive “Demokacia e Re” dhe “PASOK”……