HomeLajmePolicia ne kufi nuk njeh testin e qendrave shëndetësore, tampon me pagesë...

Policia ne kufi nuk njeh testin e qendrave shëndetësore, tampon me pagesë te klinika private (Video)

Policia kufitare ne Rinas nuk njeh rapid testet e bera ne qendrat shendetesore te lagjeve dhe kerkon qe tamponi te behet ne nje klinike private prane aeroportit.

Siç shikohet edhe nga pamjet filmike, pasagjerët janë detyruar të mbajnë radhë të gjata për të kryer me detyrim, me pagesë, tamponin.

Shkak është bërë fakti se ‘rapid test’ apo ‘testi i shpejtë’ që bëhet në qendrat shëndetësore publike, nuk njihet nga policia kufitare,

Për këtë arsye pasagjerët detyrohen që të shkojnë të bëjnë tamponin në një klinikë private që ndodhet 10 minuta larg aeroportit.

Për të qëllim është vënë në dispozicion të pasagjerëve edhe një furgon i klinikës që i pret jashtë aeroportit.

Must Read

spot_img