Prezantuesja shqiptare e thotë hapur Kam mendime të errëta, nuk do ta bëj vaksinën

0
120

Prezantuesja shqiptare Klea Huta, ka thënë se nuk do të vaksinohet kundër COVID-19.

Ajo këtë deklaratë e bëri në instastory, gjatë një bisedimi me njerëzit që e ndjekin atë.

Dikush e pyeti atë se çfarë mendimi ka për vaksinën, dhe Huta tha se ka ‘mendime të er rëta’.

Në fund, moderatorja tha se nuk do ta marrë.