Pse nuk duhet ta mbani asnjëherë Qumështin te dera e Frigoriferit Ja Arsyeja..?!

0
416

Shumica e njerëzve qumështin e mbajnë në derën e frigoriferit dhe një gjë e tillë është e gabuar.

Ekspertët thonë se njerëzit nuk duhet ta lënë asnjëherë qumështin në derën e frigoriferit, pasi kjo nuk është veprim i mençur.

Shumica e njerëzve qumështin e mbajnë në derën e frigoriferit dhe një gjë e tillë është e gabuar.

Ekspertët thonë se njerëzit nuk duhet ta lënë asnjëherë qumështin në derën e frigoriferit, pasi kjo nuk është veprim i mençur.

Arsyeja është e thjeshtë. Temperatura e ftohjes nuk është e njëjtë në çdo pjesë të frigoriferit dhe dyert janë vendi më i ngrohtë dhe kjo pjesë është më e ndjeeshmja ndaj ndryshimeve.

Kjo është arsyeja pse asnjëherë nuk duhet mbajtur qumështi në derë, por vendi ideal për ta vendosur është pjesa qendrore e frigoriferit.