HomeRozePuthje dhe skena ‘hot’ në takimin me Mikelën, ja përse u përlot...

Puthje dhe skena ‘hot’ në takimin me Mikelën, ja përse u përlot Argjendi kur përmendi të kaluarën

Argjendi dhe Mikela ishin shumë afër njëri-tjetrit në takimin e tyre të parë.

Biseda e tyre ishte e fokusuar kryesisht në jetën e Argjendit, i cili foli për të kaluarën e tij dhe u përlot kur përmendi faktin që babain nuk e ka pasur prezent për shumë vite për shkak të emigrimit.

Pasi u përlot, Mikela nuk hezitoi ta përqafonte dhe t’i jepte mbështetje.

Argjendi: Më rrezikon me këtë afrimietet, të betohem.

Mikela: Nuk e di, s;besoj. Jam kurioze të di dy gjëra për ty. Për lidhjen tënde që ke pasur të fundit, sa kohë ka që ka përfunduar?

Argjendi: Ka qenë femra që kam dashur më shumë në jetë. E kam dashur shumë, rrethanat e tilla ishin që të mos ishim më bashkë.

Mikela: Ke pasur një fëmijëri të vështirë?

Argjendi: E kam sa krifikuar adoleshencën për të punuar dhe për të ndihmuar familjen, por nuk kam sakr ifikuar fëmijërinë. Ka pasur raste që kam qenë në Kosovë dhe më ka munguar prezenca e babit se ishte në em igrim. Kur rritesh pa praninë e figurës mashkullore në Shqipëri, nuk është shumë e lehtë.

Mikela: Çdo nënë do të ishte krenare me një djalë si ty.

Must Read

spot_img