HomeLajmeRrënqethëse Kishte 10-vite që kishte ardhur nga Italia, shqiptari i jep fund...

Rrënqethëse Kishte 10-vite që kishte ardhur nga Italia, shqiptari i jep fund jetës se kishte borxhe

Një ngjarje e tri shtë ka ndodhur në fshatin Suk1 të Roskovecit, ku 48-vjeçari Florenc Cjapi i dha fund jetës së tij brenda në banesë duke u vetëq ëlluar me a rmë zja rri.

Dyshohet se ngjarja ka ndodhur për shkak të borxheve që vi kti ma kishte, si pasojë e dë shtimit të prodhimit në serat që kishte investuar pranë banesës.

Në afërsi të banesës, ku jetonte me të shoqen, të kthyer disa vite më parë nga Italia, shihen dhjetëra sera që këtë vit nuk kanë pasur prodhimin që do t’i mundësonte shlyerjen e kredisë.

Lajmi i borxheve për investimin në sera konfirmohet dhe nga banorët e fshatit, të cilët janë të tronditur nga ng jarja.

Ata thotë se Cjapi ka qenë një person shumë i sjellshëm me ta, por prej disa kohësh kurohej nga d epresioni, si pasojë e kushteve ekonomike.

Këtë vit prodhimet që ai kishte prodhuar në sera janë shitur nën kosto, duke shtuar borxhet, ndërkohë që i duhej të shlyente dhe kredinë.

Must Read

spot_img