Rrëqeth me rrëfimin këngëtarja e njohur shqiptare: Nëna na rriti e vetme, babai nuk na donte qëkur ishim vetëm

0
262

Përmes disa postimesh në Instagram, Dafina Zeqiri u ndal te marrëdhëniet abu zive, përfshirë këtu edhe ato që ka përjetuar personalisht.

Dafina: ‘Nëna na rriti e vetme, që të mos traumatizoheshim

“Ja pse nëna ime na rriti e vetme! Në vend që të na linte të trauma tizoheshim nga i ashtuquajturi ‘baba’. Dhe sërish ajo u gjyk ua nga burra dhe gra që thanë: Nuk mund t’i rrisësh e vetme. Ose që diçka nuk shkonte me të. Më shihni mua [sot].”

“Babai ynë asnjëherë nuk është kujdesur për ne, ai na ka dashur të vde kura kur kemi qenë bebe të vogla.

Pasi të shihni dokumentacionin e lëshuar nga policia dhe gjykatat suedeze, ato le të flasin se si na ka bra ktisur mua dhe Dafinën kur kemi qenë të vogla, unë 5 muajshe kurse Dafina 15 muajshe.

Pas 6 muajsh, pol icia suedeze na ka gjetur në një fshat të Ferizajit,” u shpreh ajo, deklaratë e cila u mo hua asokohe nga i ati i tyre.