HomeRozeSemi nuk i mban dot lotët pas historisë që i tregoi Donaldi,...

Semi nuk i mban dot lotët pas historisë që i tregoi Donaldi, shkëmbëjnë përqafime

Donaldi dhe Semi janë duke zhvilluar provën javore. Me një gotë verë para ata janë duke treguar histori të ndryshme nga jeta, por kjo e Donaldit ishte tejet prekëse.

Ai tregoi se në fillime kur ka ardhur në Tiranë nuk ka pasur mundësi të paguajë qiranë dhe pronari e ka nxjerrë nga shtëpia.

Po ashtiu ai tha se këtë histori të mbushur me disa batuta ia tregonte qytetarëve, në shoën ku merrte pjesë dhe ata qeshnin.

“S’kishim paguar qiranë dhe ne bënim shoë dhe i zoti i shtëpisë na ka nxjerrë nga shpija, dhe njerëzit qeshnin me këtë.
Situatën tonë i mbushnim batuta dhe kur mbaronte shoë të gjithë iknin nëpër makina dhe unë merrja Andin, shokun tim, s’kisha as rroga se i kisha te shpija ku pronari kishte mbyll derën. Të duket vetja si Xhoker”, tha Donaldi.

Ndërsa Semi nuk ka duruar shumë dhe ka shp ërthyer në lot. Në fund ata ngritën një dolli për jetën dhe shëndetin.

Must Read

spot_img