Sërish nominime, katër banorë rrezikojnë eleminimin

0
30

Edhe sonte, banorët kanë bërë nominimet e tyre.

Ata kanë shprehur dy emra dhe dy arsye për banorët që duan t’i shikojnë jashtë shtëpisë.

Me shumicë votash në nomin për ditët në vazhdim shkojnë: Graniti, Monika, Iliri dhe Sarah.

Njëri prej tyre do të jetë i eleminuari i rradhës duke ndryshuar rrjedhën e lojës së ‘’BBV’’./Top Channel