Lajme

Shkarkimi i Gledis Nanos, Meta: Kokë turku e radhës, përgjegjësitë priteshin në nivelet më të larta politike

Advertisements

Shkarkimi i Gledis Nanos, Meta: Kokë turku e radhës,

Kryetari i Partise se Lirise Ilir Meta e ka quajtur sot Gledis Nanon, drejtorin e Pergjithshem te Policise te shkarkuar nga qeveria, koken e turkut te radhes.

Advertisements

“Sot u njoftuiam me vendimin e qeverisë për të shkarkuar drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, një vendim i cuditshëm por dhe tashmë i zakonshëm, pasi në një kohë kur priteshin përgjegjëësitë në nivelet më të larta politike për dështimin e rëndë të rendit publik të sigurisë në tërësi të përkeqësimit të treguesve në luftën kundër krimit dhe gjithë trafiqeve, thjesht është e qartë që u bë dhe një kokë turku e radhës, i cili vetëm 10 muaj më parë u promovua me shumë entuziazëm dhe vlerësime si një prurje e re cilësore dhe shpresëdhënëse për drejtimin ligjor dhe qytetar të policisë së shtetit”, tha Meta.

Advertisements

Related Articles

Back to top button