Shtrohet rruga e re Edi Rama po çon drejt fundit veprën e madhe, lidh Tiranën me…

0
177

Kryeministri Rama nuk i ndal investimet dhe se fundmi na ka treguar progresin e punës në aksin më të ri rrugor, Qukës-Qafë Plloçë.

Rruga e re do të përfundojë plotësisht gjatë mandatit të tretë duke shkurtuar ndjeshëm distancën mes Tiranës dhe Korçes.

“Vazhdojnë punimet në aksin me te ri rrugor Qukës – Qafë Plloçë.

Realizimi i plotë i kësaj vepre të re infrastrukturore do të sjellë shkurtimin e madh të kohës së qarkullimit të mjeteve në aksin Tiranë-Elbasan-Korçë-Kapshticë.

70% e veprës është realizuar me sukses”, shkruan Rama.