Roze

Sot është një ndër emrat më të njohur të muzikës shqiptare, a e njihni këngëtarin në foto?

Advertisements

Butrint Imeri sot ka arritur të jetë ndër emrat më të njohur në skenën e muzikës shqiptare.

Edhe ky vit nuk ishte më ndryshe, me disa projekte të cilat u dëgjuan dhe u kthyen në hite të padiskutueshme. Këngëtari këtë herë është treguar nostalgjik duke postuar disa fotografi nga fëmijëria.

A ka ndryshuar? Sot është një ndër emrat më të

Duket se në një pikë të njëtët të karrierës, të gjithë këngëtarët bëhen nostalgjik dhe publikojnë foto nga fëmijëria e tyre.

Advertisements

Kështu ka ndodhur edhe me Butrintin i cili ka shuar kuriozitetin e fansave të tij duke zbuluar si dukej vite më parë, kur ishte vetëm një fëmijë.

Advertisements

Related Articles

Back to top button