Lajme

Të shtëna me armë në Tiranë, 2 të plagosur

Advertisements

Rreth nesh

Abcnews.al është website kryesor i lajmeve në Shqipëri. Pjesë e televizionit ABC, redaksia e Abcnews.al ka të shenjtë verifikimin e lajmit në mënyrë të pavarur nga gazetarët tanë para publikimit. Me një redaksi të riorganizuar, Abcnews.al mundëson një mbulim të plotë të zhvillimeve më të fundit nga vendi dhe bota, përmes një stafi të kualifikuar dhe profesional. Saktësia në informim mbështetet edhe me risitë më të fundit në lidhje me mediat online duke e bërë Abcnews.al një media avangardë në vend.
NUIS/NIPT K01711004F

Advertisements

| “Cash” | Privacy | Kushtet e Përdorimit |

Advertisements

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker