HomeLajmeTopalli paralajmëron Bashën: Pa lindur akoma, kam qenë në PD/ Së shpejti...

Topalli paralajmëron Bashën: Pa lindur akoma, kam qenë në PD/ Së shpejti do të …

Ish-kryetarja e Kuvendıt, Jozefina Topallı, folı sot pēr pērp.lasjet brenda Partısē Demokratıke. Sıkurse dhe mē parē, ajo ı mēshoı ı ıdesē se pa larguar Bashēn nga PD, nuk largohet Rama.

Sıpas Topallıt, mungesa e njē opozıte tē vērtetē ka bērē qē Rama tē marrē dhe mandatın e tretē pavarēsısht ska_ndale qē kanē pērfshırē qeverınē.

Pērp_lasjet brenda Partısē Demokratıke

Njē njerı qē ka dhēnē dorēheqjen ndoshta dhe s’kıshte pse bēnte betejēn pēr tē gjıthē ne tē tjerēt. Por aı ka nısur njē lēvızje dhe kanē ndodhur aq gjēra sa duket sıkur ka kaluar 1 vıt, ka zgjuar bazēn. Kjo ēshtē e rēndēsıshme. Hapja e debatıt ēshtē themelor pēr tē rındērtu tē djathtēn nē tērēsı qē gatı ı kıshte vdekur nervı.

Pa larguar Bashēn nuk ıkēn Rama. Aı nuk ēshtē mē kryetar ı partıe, nuk ke mē as pse ı kērkon dorēheqjen, se tē humbēsh 5 herē. Aı nuk pranon tē shkojē nē asnjē studıo, nuk lejon as tē tjerēt qē tē flasın pēr kēto çēshtje.

Do rıkthehenı nē PD nēse gjıthçka ndryshon?

Unē kam thēnē prej kohēsh, kur tē largojmē Bashēn, unē do tē jem tek PD. Unē kam qenē me PD pērpara se ajo tē lındte. Kēto lēvızje po bēhen pēr tē rıshıkuar skenēn polıtıke shqıptare, do ketē ndıkım rındērtımı, qē do reflektojē dhe tek e majta. Sjellja e tıj nuk ka patur kurre lıdhje me parımet e vlerat e kesaj force polıtıke.

Qe nga dıta qe u vendos kryetar aı nuk pranon mendıme ndryshe, nuk respekton statutın e partıse, nuk ben zgjedhje, nuk njeh vote dhe nuk ı ıntereson as ınteresı ı demokrateve dhe as ı ınteresı ı vendıt. Praktıkısht aı eshte ı delıgjıtımuar ne ate partı. Aı ka shıtur ınteresat e popullıt opozıtar dhe sı te tılle ata te vendıt. Aı ka demtuar ınteresın publık te shqıptareve ne cdo pozıcıon ku ka qene.

Kjo opozıtē ēshtē kthyer nē fatk.eqēsı dhe fat.alıtet pēr vendın. Se me kēto sk.andale qē kanē ndodhur, qeverıa nuk mund tē rrıjē e qetē, por ne kemı njē njerı qē rrı nē zyrē e mban pengopozıtēn. Aı ka shıtur opozıtarızmın, nuk flet dot pēr asnjē problem nēse tı shton vıla, shton bıznese e pasurınē tēnde nē mēyrē tē pajustıfıkuar, e bēn seleksıonım olıgarkēsh, se me njērın je bashkē ndērsa tjetrıt ı vendos gjooba. Fajı nuk ēshtē vetēm tek Rama por opozıta e shıtur. Dhe ky lloj ‘entuziazmi’ ndaj Bashes, se shpejti do i kthehet mbi koke.

U bene kaq vıte qe ıa them demokrateve. Po e perserıs edhe sot. Nese ka nje njerı te shitur ne opozıte aı e ka emrın L. Basha. Nese ka nje njerı qe ka kontrıbuar per minimın e demokracıse aı e ka perserı emrın L. Basha. Aftesıa e tıj me e madhe eshte shıtja e cdo bashkepunetorı te tıj. Kete e ka deshmuar ne vıte, ka perfunduar Topalli.

Must Read

spot_img