Tragjedia shqiptare në Bullgari shoi familjen nga Shkupi

0
32

Në rrjetet sociale tanimë qarkullojnë fotot e para të disa nga viktimat që humbën jetën në tragjedinë që ndodhi mëngjesin e sotëm në Bullgari.

Mes tyre është dhe familja Ahmeti nga Shkupi, ku humbën jetën 4 persona, përkatësisht prindit me dy fëmijët e tyre binjak.

Avni Ahmeti 1985 , Shkup

Xhihan Ahmeti 1986 , Shkup

Alban Ahmeti 2017 , Shkup (Bineq)

Luan Ahmeti 2017 , Shkup (Bineq)

Marrë nga Koha.mk