Tre figura të rëndësishme të PD-së në Dibër shkojnë te ‘Foltorja’ e Berishës

0
55

Ish-deputetët e Qarkut të Dibrës, Roland Keta dhe Bedri Hoxha i janë bashkuar Foltores së ish-kryeministrit Sali Berisha në Peshkopi.

Qindra demokratë nga Mati, Bulqiza dhe Dibra pritën liderin historik të PD në Pallatin e Kulturës të qytetit të Peshkopisë.

Krahas ish-deputetëve Bedri Hoxha dhe Roland Keta, i pranishëm në ‘Foltore’ është edhe ish-kryetari i Bashkisë së Peshkopisë Ilir Krosi, një tjetër figurë e rëndësishme dhe me impakt në Dibër.