HomeLajmeU shpall në kërkim ndërkombëtar pas dënimit me burg, vjen lajmi i...

U shpall në kërkim ndërkombëtar pas dënimit me burg, vjen lajmi i fortë për Adriatik Llallës, ja ç’ndodhi sot…

Teksa ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar, ish-kryeprokurori Adriatik Llalla mënë fund është bërë i gjallë.

Ai ka kërkuar pezullimin e ekzekutimit të vendimit që e ka dënuar me dy vite burgim për fshehje pasurie.

Çështja është hedhur në short ditën e djeshme dhe pritet të shqyrtohet nga Gjykata e Posaçme.

Llalla i dënuar vetëm 3 javë më parë nga GJKKO me 2 vite burgim ka vënë në lëvizje drejtësinë shqiptare.

Kërkesa përmes së cilës kërkon të pezullojë dhe shtyjë ekzekutimin e dënimit me 2 vite burgim dhe të mos shkojë prapa hekurave, është bërë për arsye shëndetësore.

Kjo kërkesë e paraqitur nga avokati i tij është depozituar dhe do të hidhet në short në ditët në vijim. Ish-Prokurori i Përgjithshëm është dënuar me vendim të formës së prerë.

Must Read

spot_img