HomeLajmeVogëlushi shqiptar përlot rrjetin me surprizën që i bën babait me sëmundje...

Vogëlushi shqiptar përlot rrjetin me surprizën që i bën babait me sëmundje të keqe/ Shërohu o ba, të dua shumë…

Në episodin e dytë të “Më thuaj një dëshirë” është transmetuar historia e vecantë e Luisit, 11 vjeçari që kërkon ti rikthejë kujtimet babait të sëmurë me t umor.

Në vizitën që Fjoralba ka bërë në shtpinë e tyre, familjarët tregojnë në pikëllim momentin e tm errshëm kur morën vesh lajmin si dhe shpresën në Zot që kanë për tu bërë mrekulli.

Luisi kërkoi që babai të shihte filmin e jetës së tyre e ta kthente pas në kohë. Gjyshërit dhe nëna e Luisit teksa përpiqen të mbajnë lotët, rrëfejnë kalvarin e gjatë të vu ajtjeve që po kalojnë.

“O ba të dua shumë” është fraza e Luisit që d rithëroi zemrat e të gjithëve!

Must Read

spot_img