HomeKuriozitetZgjidhni një nga figurat dhe zbuloni rolin tuaj në familje

Zgjidhni një nga figurat dhe zbuloni rolin tuaj në familje

Cili është roli juaj në familje? Le ta zbulojmë me testin e sotëm të familjes: zgjidhni një dorë dhe zbuloni se kush jeni në të vërtetë në familje!

Nëse gjithmonë keni menduar se keni qenë më përgjegjës se vëllai juaj më i madh ose më i dashur se gjyshërit tuaj, ky është testi që do të konfirmojë ndjenjat tuaja.

Numri i dorës 1

Për familjen tuaj ju jeni një figurë shumë e rëndësishme: ju jeni personi që ” siguroni ” për familjen! Tani roli në familje, pa marrë parasysh gjininë tuaj ose moshën tuaj, është ai i personit që punon shumë për të siguruar që të tjerët kanë për një standard të lartë të jetesës. Ju jeni një person që ka një etikë mjaft të fortë pune dhe që ka vënë dëshirën dhe nevojën për të punuar në radhë të parë. Ndoshta nuk jeni gjithmonë të pranishëm në ditëlindje apo darka dhe mbase puna juaj ju ka larguar nga familja juaj, por ju jeni gurthemeli për të tjerët: kush ka një problem, qoftë edhe para, vjen tek ju! Ju jeni ” babai ” i gjithë familjes tuaj!

Numri i dorës 2

Nëse keni zgjedhur dorën numër dy, ju luani një rol shumë themelor. Ju jeni personi që, në familje, kujdeseni për të gjitha çështjet burokratike, duke u siguruar që nuk ka probleme apo veprime të paligjshme të kryera kundër jush! Ju jeni personi përgjegjës për pagimin e faturave dhe vëzhgimin e gjobave dhe tarifave të ndryshme që mund t’i drejtohen familjes tuaj. Duket një rol i vogël, megjithatë është shumë i dobishëm! Pa e kuptuar as që jeni personi që jeni përgjegjës për mbrojtjen e reputacionit tuaj, si dhe për të kontrolluar punët e familjes. Ju jeni ” gjyshi ” i familjes !

Numri i dorës 3

Nëse keni zgjedhur dorën numër tre mund të themi se jeni një nga njerëzit më të dashur në familjen tuaj. Ju jeni një person që keni një ndjenjë të fortë të familjes, rreth së cilës “flluska” formohen pothuajse spontanisht. Të gjithë duan të kenë një pjesë nga ju: ju kërkojnë këshillë, ju duan në jetën e tyre, ju tregojnë gjërat për të cilat janë më krenarë. Roli juaj është të “bashkuar” e gjithë familja! Deri tani ju tashmë e keni kuptuar se cili është roli juaj, por ne duam t’jua themi: është e qartë se ju jeni “nëna” e familjes tuaj

Numri i dorës 4

Kushdo që zgjedh dorën katër është një person i cili ka vendosmëri të theksuar shpirtërore. Besimi juaj është i fortë dhe i palëkundur (nuk ka rëndësi, relativisht, në çfarë) dhe roli juaj në familje është vetëm të ndihmoni të tjerët të ngrihen shpirtërisht! Ju jeni personi i cili merret me “mistiket” në jetën e familjes. Ju kurrë nuk harroni të falënderoni me forcat që ju lejojnë çdo ditë, për të jetuar një jetë fitimprurëse dhe të lumtur dhe të sigurt! Në familje, ju jeni me një sasi të vogël me rolin e “gjyshes”.

Must Read

spot_img